VIDEO/FOTO Održan tradicionalni Novogodišnji koncert Glazbenog društva Spinčići @ Kastav

Ema Sušanj, najmlađa članica a ujedno i osvajačica brojnih nagrada u sviranju dijatoničke harmonike, izvela splet skladbi, a publici su se predstavili Kristina i Robert Kolar koji su izveli nekoliko skladbi…

Kastav – Kraj godine u Kastvu rezerviran je za glazbeni događaj koji mnogi iščekuju – Novogodišnji koncert Glazbenog društva Spinčići već dugi niz godina upotpunjava adventsku ponudu Kastavštine. Tako su i ove godine predstavili novi repertoar i podsjetili brojne gledatelje na uspjehe koje su tijekom protekle godine ostvarili.

U nešto manje od dva sata Spinčićeva muzika se predstavila rock i latino skladbama, te nezaobilaznim izletima u austrijske i slovenske tradicionalne melodije. Tako je Ema Sušanj, najmlađa članica a ujedno i osvajačica brojnih nagrada u sviranju dijatoničke harmonike, izvela splet skladbi, a zatim i jednu u pratnji orkestra.

Publici su se predstavili Kristina i Robert Kolar koji su izveli nekoliko skladbi uz klavirsku pratnju te na kraju nekoliko u pratnji orkestra.

Ove godine nekoliko je članova dobilo nagrade za vjernost – Andrea Južnić, Ana-Marija Afrić i Arian Skoki za 10 godina članstva, Nino Simčić za 30 godina, Nenad Blažić za 35 te Branko Rubeša za 60 godina djelovanja u orkestru. Diplomu za prvi nastup na novogodišnjem koncertu dobio je Vito Kinkela, novi član orkestra.

Kako je protekao Novogodišnji koncert provjerite u galeriji i video isječku koji smo pripremili

Održan Tradicionalni Novogodišnji Koncert Glazbenog Društva Spinčići @ Kastav

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank

 

error: Content is protected !!