[VIDEO/FOTO] Održana edukacija ‘Inovativni pristup zdravoj prehrani’ za strukovne nastavnike @ Opatija

U tri dana polaznici su slušali predavanje Dr. Sc. Silvije Zec Sambol, prof. Med. “Hranom do zdravlja”, predavanje “Motivacijske tehnike u učenju”, Mr.sc. Darka Sambola i sudjelovati u degustacijskoj radionici prof. Sandre Kolonić naslovljene “Hrana kao lijek i užitak”. Što su s nama podijelili provjerite u priloženom video isječku i fotogaleriji…

Opatija – U Grand hotelu 4 opatijska cvijeta održan je trodnevna edukacija za strukovne nastavnike pod naslovom Inovativni pristup zdravoj prehrani – Modul 1. Program ‘Samo zdravo’ organizacije GAIA NOVA odobren od Ministarstva znanosti i obrazovanja kao stručna potpora za kurikulum Zdravo za međupredmetnu nastavu. Projekt je namijenjen jačanju kompetencija djece i mladih u osnovnim i srednjim školama te odgojno-obrazovnim djelatnicima.

Sadržaj je usmjeren jačanju vještina i znanja strukovnih odgojno-obrazovnih djelatnika u sektoru ugostiteljstva i turizma kao i svih stručnih djelatnika koji će usvojene kompetencije implementirati u svojim radnim sredinama te vještine i znanja uklopiti u svoje radne i obrazovne politike i procedure.

Cilj programa jest provedba edukacije i jačanje izvrsnosti strukovnog obrazovanja i osposobljavanja na području cjeloživotnog učenja u sektoru ugostiteljstva i zdravstvenog turizma s naglaskom na zdravlje i zdravu prehranu te svjestan i odgovoran odnos pojedinca prema sebi i prema zajednici. Očekivani rezultati jesu osnažena i povećana kompetencija odgojno-obrazovnih djelatnika te će usvojeni edukativni modeli u konačnici rezultirati inovacijama u učenju te novim strukovnim kurikulumom.

U tri dana polaznici su slušali predavanje Dr. Sc. Silvije Zec Sambol, prof. Med. “Hranom do zdravlja”, predavanje “Motivacijske tehnike u učenju”, Mr.sc. Darka Sambola i sudjelovati u degustacijskoj radionici prof. Sandre Kolonić naslovljene “Hrana kao lijek i užitak”.

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net