VIDEO/FOTO Plenković posjetio Kastav: U ovoj izbornoj jedinici imamo najbolju ekipu u Hrvatskoj

Nakon druženja s mještanima, obratio se i medijima kazavši kako je HDZ za 7. izbornu jedinicu složio možda i najbolju izbornu listu u Hrvatskoj te da bi, ako birači budu gledali samo kvalitetu i kompetencije kandidata, ovdje trebali odnijeti uvjerljivu pobjedu.

Kastav – Premijer Andrej Plenković u društvu ministara te kandidata na parlamentarnim izborima u 7. i 8. izbornoj jedinici posjetio je danas Kastav. Nakon druženja s mještanima, obratio se i medijima kazavši kako je HDZ za 7. izbornu jedinicu složio možda i najbolju izbornu listu u Hrvatskoj te da bi, ako birači budu gledali samo kvalitetu i kompetencije kandidata, ovdje trebali odnijeti uvjerljivu pobjedu.

Za koga ćete glasati na izborima? Ispunite anketu!

– Primorsko-goranska županija je druga po redu u Hrvatskoj po veličini ulaganja iz državnog proračuna. Gradi se riječka bolnica, imamo veliko ulaganje u cestovnu infrastrukturu, LNG na Krku, podržali smo i program Europske prijestolnice kulture. Siguran sam da će to birači prepoznati i zato očekujem odličan rezultat, rekao je Plenković.

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net