VIDEO/FOTO Premijerna ovogodišnja ‘Ribarska fešta na Gatu’ uz Grooverse ispunila sva očekivanja

Kako je proteklo druženje na gatu provjerite u fotogaleriji i video prilogu u nastavku teksta…

Rijeka – Premijerna ovogodišnja Ribarska fešta na gatu Karoline Riječke okupila je brojnu publiku koja je po ‘epidemiološkim normama’ odlučila profeštati u centru grada uz sad već standardno odlične Grooverse i bogatu gastro ponudu.

Ulaz je bio slobodan uz uvjet da se daju osobni podaci u sklopu ‘novog normalnog’ što znači da je nekoliko ispunjenih redaka uz obavezno mjerenje temperature bilo dovoljno za ući u odrađeni prostor koji je mirisao po buzari od škampi i pedoća, zatim pečenoj i friganoj ribi te neizostavnim lignjama.

Izvrsna klopa, vrhunska zabava i topla ljetna večer ‘poklopila se’ tako da odlična fešta nije izostala koju su sjajno odradili Grooversi. U tri seta odsvirali su presjek svoje set liste, koja je očito bila po guštu posjetiteljima koji su plesali do samog fajrunta.

Program na Gatu nastavlja se večeras, 8. kolovoza kada će od 21 sat zapjevati klapa Rišpet. Cijena ulaznice iznosi 50 kuna, na dan koncerta 70 kuna, a iste se mogu nabaviti u Dallas music shopu, Primorskoj konobi, Charlie i Pommery baru.

Kako je proteklo druženje na gatu provjerite u fotogaleriji i video prilogu u nastavku teksta…

Premijerna Ovogodišnja Ribarska Fešta Uz Grooverse Ispunila Sva Očekivanja

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank