VIDEO, FOTO: Antonio Krištofić nastupio pred prepunom Malom ljetnom @ Opatija

Antonio Krištofić

Antonio Krištofić

Uz Antonia Krištofića na sceni su nastupila i etablirana i nova imena domaće estrade – Silvana i Duško Jeličić – Dule, Mario Battifiaca, Antonela Malis i Matea Matić. Nisu izostale ni zahvale brojnim ljudima koji su ga na njegovom glazbenom putu pomagali i vjerovali u njega. Veliku foto-galeriju pogledajte u nastavku teksta, a video isječak objavljujemo uskoro.

Opatija – Prvi samostalni koncert mladog pjevača Antonia Krištofića privukao je ogroman broj posjetitelja, prijatelja i fanova na malu ljetnu pozornicu.

Ovaj tinejdžer, koji već niz godina ima uzlaznu putanju u svijetu estrade – kvarnerskom i MIKovskom, za prvi put je napunio i skoro prepunio malu ljetnu pozornicu u Opatiji.

U nešto manje od dva sata publici je predstavio izbor iz svog repertoara, uz klavirsku pratnju Aleksandra Valenčića. Uz Antonia Krištofića na sceni su nastupila i etablirana i nova imena domaće estrade – Silvana i Duško Jeličić – Dule, Mario Battifiaca, Antonela Malis i Matea Matić. Nisu izostale ni zahvale brojnim ljudima koji su ga na njegovom glazbenom putu pomagali i vjerovali u njega.

Sveukupno gledano, jako lijepi koncert kojeg smo dodatno uljepšali foto-galerijom koju vam predstavljamo u nastavku…

[nggallery id=966]

Tekst i foto: David K. / Foto Luigi

error: Content is protected !!