[VIDEO/FOTO] Radno i nedjeljom: Goran Navojec, Katarina Baban i Vinko Brešan snimali reklamne spotove za Lesninu

U zabavnim skečevima Navojec i Baban glume par te prikazuju svakodnevne životne situacije u sklopu kojih nastoje kreirati svoj vlastiti dom. Što smo zabilježili na snimanju provjerite u priloženom video isječku i velikoj fotogaleriji…

Kukuljanovo – Centar Lesnine na Kukuljanovu nedjeljom je zatvoren za kupce, no danas je u najnovijem i najreprezentativnijem centru Lesnine u Hrvatskoj bilo izuzetno živo i zanimljivo. Snimali su se reklamni spotovi Lesnine. Ekipa za naklon. Nova lica Lesnine, impresivna glumačka imena Goran Navojec i Katarina Baban. A sve pod redateljskom palicom Vinka Brešana.

U zabavnim skečevima Navojec i Baban glume par te prikazuju svakodnevne životne situacije u sklopu kojih nastoje kreirati svoj vlastiti dom. Možda se nekome čini… što je to snimiti spot. Čas posla. No, varate se. Najprije, nije bio jedan, već devet spotova kojima se putovalo od odjela do odjela centra. U ekipi tridesetak ljudi. Na snimanju se posvećivalo pažnju svakom detalju. Popravi šminku, akcija, nije dobro, sekundu smo predugi, brže, može li još malo više oduševljenja, brže guraj medvjedića na motoru, odjekivale su XXX Lesninom upute koncentriranog Brešana i ekipe. S jedne strane profesionalizam, a istovremeno potpuno opušteno. Snimalo se s lakoćom. I nasmijalo.

Koliko je Navojec duhovit ispred kamere, toliko i iza kamere. Idemo, idemo, požurivao je Brešan, a Navojec bi uzvratio: pusti da probam malo torte. Torte koja je minutu ranije bila statist u spotu. Maksimalna tišina dok se snimalo, a čim bi se ugasile kamere puno materijala za šalu, dok se za organizacijski dio od strane Lesnine pobrinuo Matija Mandić, direktor marketinga i prodaje koji je ispratio današnje snimanje.

Idejni i kreativni koncept kampanje osmislio je marketinški tim agencije Akterpublic iz Zagreba, redatelj novih TV spotova je Vinko Brešan, a produkciju potpisuje producentska kuća Kabinet. Što smo zabilježili na snimanju provjerite u priloženom video isječku i velikoj fotogaleriji…

Katarina Baban, Goran Navojec I Vinko Brešan U Lesnini Snimali Reklamne Spotove

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net