VIDEO/FOTO Remi pokvario domaću ‘premijeru’ Simona Rožmana i povratak Armade na tribine Rujevice

U drugom dijelu Lokomotiva se „vratila u igru“, počela stvarati šanse ispred vratiju Prskala, no uzvraćala je s druge srane i Rijeka. Najbliži pogotku bio je Kvržić u 68. minuti čiji je sjajan udarac lijevom nogom sa 16 metara zaustavila vratnica.

Rijeka – Praćena navijanjem sa sjeverne tribine nakon dugih mjeseci bojkota, Rijeka je danas pokazala popriličnu motivaciju da nadjača Lokomotivu. Nažalost, gosti nisu imali razumijevanja za riječku motivaciju, pa je utakmica okončana podjelom bodova.

Prvu priliku na utakmici imali su gosti – u 15. minuti Sammir je sjajno podvalio loptu za Kastratija koji je izašao sam kao duh pred Prskala, ali srećom udarac je otišao pored vratnice. Nakon toga, domaćini kao da su se „razbudili“, pa su se pred vratima Lokomotive izredali Acosty, Halilović, Escoval pa Andrijašević u razdoblju od 18. do 25. minute.

Što se poluvrijeme više bližilo kraju, to je više agresivnosti bilo u igri Rijeke. U 33. minuti sjajan udarac Gorgona prošao je malo iznad gola, a prečku su prebacili i Kvržić u 35. te Puljić u 40. minuti. Taman kad se činilo da će ekipe u svlačionicu otići s početnim stanjem, ukazao se Franko Andrijašević u sudačkoj nadoknadi prvog dijela. Acosty je lijepo pucao, Grbić je uspio odbiti loptu, natrčao je Andrijašević i pospremio loptu u mrežu.

Nažalost, riječko vodstvo nije dugo potrajalo. Tek što su se ekipe vratile na teren, poravnao je Myro Uzuni. Nevjerojatno je kako je Uzuni ostao sam na 16 metara i mirno poentirao u 49. minuti. U drugom dijelu Lokomotiva se „vratila u igru“, počela stvarati šanse ispred vratiju Prskala, no uzvraćala je s druge srane i Rijeka. Najbliži pogotku bio je Kvržić u 68. minuti čiji je sjajan udarac lijevom nogom sa 16 metara zaustavila vratnica.

Ono što nije uspjelo domaćim napadačima, umalo je pošlo za nogom igračima Lokomotive. U 80. minuti, nakon ubačaja, branič gostujuće ekipe skrenuo je loptu prema svom golu, a vratar Grbić refleksnom reakcijom sačuvao je mrežu. Pred sam kraj i gosti su mogli odnijeti sva tri boda s Rujevice. Brza kontra Lokomotive odigrala se u 89. minuti, Kolić je gurnuo za Budimira koji je izbio sam pred gol, ali Prskalo je spasio svoja vrata.

Remi Pokvario Domaću ‘premijeru’ Simona Rožmana I Povratak Armade Na Tribine Rujevice

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
error: Content is protected !!