VIDEO, FOTO: Šareni artikal Barbare Cetine u izlogu Zvončarske zbirke @ Matulji

Branko Jani Kukurin, Barbara Cetina i Eni Šebalj @ Rukavac

Branko Jani Kukurin, Barbara Cetina i Eni Šebalj @ Rukavac

Naime, ”Šareni artikal” ime je izložbe mlade umjetnice, na kojoj su predstavljene doista šarene i jedinstvene likovne kreacije, koje su svojom glazbom popratili Franjo Črnjarić i Dorian Cuculić. Više detalja možete saznati u video isječku u nastavku teksta.

Matulji – Barbara Cetina smjestila je svoj ”Šareni artikal” u ”izlog” matuljske Zvončarske muzejske zbirke, te tako predstavila svoj rad zainteresiranim ”potrošačima” kulturnih i umjetničkih proizvoda matuljskog kraja.

Naime, ”Šareni artikal” ime je izložbe mlade umjetnice, na kojoj su predstavljene doista šarene i jedinstvene likovne kreacije, koje su svojom glazbom popratili Franjo Črnjarić i Dorian Cuculić. Barbara Cetina rođena je 1976. godine u Rijeci, djetinjstvo je provela u Voloskom, a ljubav prema moru, škoju i morskim hridima iščitava se izsvakog njenog poteza kistom. Upravo u Voloskom potvrđena je njena ”slikarska karijera”, jer je na likovnoj koloniji Mandrać prošle godine nagrađena prvim mjestom u općoj skupini, kada se slikarstvu vratila nakon dugogodišnje stanke.

Kao autorica se koristi tehnikom ulja na platnu, akrila na platnu te kombiniranom tehnikom.

Fotogaleriju možete pogledati na ovom linku

Ivan Mellor / PodUčkun.net

error: Content is protected !!