[VIDEO/FOTO] Seniori Opatije i Dragovoljca odigrali zanimljiv susret bez pogodaka

Što su naši reporteri zabilježili po završetku susreta donosimo u velikoj fotogaleriji i sažetku utakmice…

Rijeka – Seniori Opatije jučer su na Kantridi odigrali zaostalu utakmicu protiv Hrvatskog dragovoljca. Utakmica koja je osim u prijenosu uživo, privukla i zavidan broj gledatelja na prometnici iznad stadiona opravdala je očekivanja barem što se tiče akcije na terenu, kad se već mreže nisu tresle.

Iako su u prvom poluvremenu fulali dva zicera domaćini nisu padali u intenzitetu. No, prava šansa bio je penal iz 19 minute koji se dogodio nakon Ivkićevog povlačenja Junuzovića. Baltazar Bogolin je preuzeo odgovornost, vratar Šubarić odabrao pravu stranu i obranio kazneni udarac. Drugi dio počeo je visokim presingom gostiju, koji su uočljivo podignuli razinu agresivnosti u duelima i odmah stvorili dvije velike prilike.

Iako su gosti pojačali ritam u drugom djelu utakmice i Opatijci su imali nekoliko šansi, a sam kraj je donio šansu za pogodak na obje strane.

U 90. minuti Fumić je izgubio loptu u sredini, Zoungrana je odigrao Stjepanoviću, koji je pobjegao opatijskih stoperima i ostao bez snage za jači udarac kada je slijeva dotrčao do uklizalog Iveše. Samo dvije minute kasnije Malinić je ubacio zdesna, Bjelanović je nadskočio obranu gostiju i glavom loptu poslao u kut, a vratar Šubarić je pokazao zašto je bio najbolji igrač utakmice, kada je poletio zrakom i skrenuo loptu.

Seniori Opatije I Dragovoljca Odigrali Zanimljiv Susret Bez Pogodaka

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
error: Content is protected !!