VIDEO, FOTO: Snimanje velike Milenijske fotografije s tisućama zvončara uvertira u današnju Zvončarsku smotru @ Matulji

zvoncarska smotra 2017 matulji milenijska fotografija sime strikoman (5)

Izvještaj sa Zvončarske smotre s dvije velike fotogalerije donosimo večeras, a do tada pogledajte pripreme zvončara za start smotre i kadrove sa snimanja matuljske Milenijske fotografije. Video isječak objavljujemo uskoro, a veliku foto galeriju možete naći na ovom linku.

zvoncarska smotra 2017 matulji milenijska fotografija sime strikoman (4)

Matulji – Tisuće zvončara i sudionika Zvončarske smotre koja je upravo u tijeku, jutros je sudjelovalo na snimanju velike Milenijske fotografije u Amfiteatru, pod ”ravnanjem” poznatog fotografa Šime Strikomana.

S visine od trideset metara, na vatrogasnim ”škalama”, Strikoman je rasporedio sudionike tako da svojim tijelima čine oblik matuljskog grba – domaće zvončarske skupine činile su tri zvona, gostujući zvončari cestu koja ih povezuje, a maškare i posjetitelji bili su dio ununtarnjeg i vanjskog okvira grba.

zvoncarska smotra 2017 matulji milenijska fotografija sime strikoman (6)

Prije snimanja fotografije, održano je primanje zvončara u uredu matuljskog načelnika Marija Ćikovića, a u 13 sati počela je 22. Zvončarska smotra na kojoj sudjeluje tisuću zvončara iz 18 zvončarskih grupa te još nekoliko stotina malih i velikih maškara…

Izvještaj sa Zvončarske smotre s dvije velike fotogalerije donosimo večeras, a do tada pogledajte pripreme zvončara za start smotre i kadrove sa snimanja matuljske Milenijske fotografije. Veliku galeriju možete naći na ovom linku.

zvoncarska smotra 2017 matulji milenijska fotografija sime strikoman (2)

Davor Žic / PodUčkun.net

error: Content is protected !!