FOTO, VIDEO: Stanovnicima Republike Vasanske za sve je kriv pust Hepić – Inić @ Opatija

dizanje_pusta_vasanska_antonja_2017_opatija_01

U nastavku teksta pogledajte djelić atmosfere u kratkom video isječku, dok veliku fotogaleriju možete pogledati na ovom linku

dizanje_pusta_vasanska_antonja_2017_opatija_2_01

Opatija – Veseloj ekipi Republike Vasanska za sve loše ča se dogodilo kriv je pust Hepić – Inić. Predsjednik VMO Mladen Žigulić pozdravio je veseli skup, dok je prigodnu pjesmu napisao i predstavio Dino Đelmo, najproduktivniji pjesnik iz Opatije.

Kako je istaknuto prilikom podizanja ovogodišnji pust obećao je svim građanima republike Vasanske gratis benzin za vozit se i gratis plin kega će imet do Pepelnice.

dizanje_pusta_vasanska_antonja_2017_opatija_1_01

Pedesetak prisutnih ljubitelja starih užanci po završetku službenog djela imala je priliku kušati izvrsni gulaš koji su napravili članovi lovačkog društva “Lane” iz Opatije.

Kao i svake godine realizaciju ovog druženja pomogli su Grad Opatija, mjesni odbor Vasanska, tvrtke Radnik d.d. Opatija i Adrianeon d.o.o.  Matulji te Lovačko društvo “Lane” iz Opatije, istaknuo je Mladen Žigulić.

U nastavku teksta pogledajte djelić atmosfere u kratkom video isječku, dok veliku fotogaleriju možete pogledati na ovom linku

dizanje_pusta_vasanska_antonja_2017_opatija_3_01

N. Cvjetović / PodUčkun.net

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net