[VIDEO/FOTO] Tako yaki pobjednici treće humanitarne Brudetijade udruge Koga briga

[VIDEO/FOTO] Tako yaki pobjednici treće humanitarne Brudetijade udruge Koga briga

Organizatori iz udruge Koga briga, članovi pobjedničke ekipe i Stevo Karapandža

Pobjednici su ove godine, naravno – svi sudionici koji su se odazvali ovoj vrijednoj akciji riječke udruge, ali prema ocjeni Karapandže najbolji je brudet spravila ekipa Tako yaki.

Ekipa Torpedo.media – Ivana, Marin i Serena

Rijeka – Tako yaki pobjednici su treće humanitarne brudetijade u konkurenciji od 15 ekipa. Iako rezultat nije bio imperativ već prikupljanje sredstava za kupovinu posebnog uređaja namijenjenim teškim invalidima s cerebralnom paralizom, kulinarskog nadmetanja nije falilo. Pod budnim okom legendarnog chefa Steve Karapandže na plaži ispred Morskog prasca otkrivale su se male tajne velikih majstora kuhinje koji su pristigli iz svih krajeva naše županije kako bi podržali humanitarnu udrugu Koga briga ii njihov sjajan projekt.

Niš ni boje od palente kompirice

– Super smo zadovoljni s obzirom na sva ograničenja vezana uz organizaciju. Bilo je 15 ekipa i sve su se odazvale našem pozivu te obukle pregače. Posebno nas raduje da je Stevo Karapandža pohvalio organizaciju i brudete jer su se natjecatelji zaista potrudili. Kako je po završetku ocjenjivanja istaknuo karapandža pobjednik je danas bilo teško izabrati jer su četiri brudeta ušla u najužu konkurenciju za pobjedu. Moram istaknuti da je bila ful pozitivna atmosfera, da su posjetitelji prepoznali naš trud i kupili 206 porcija brudeta.

Prodan & co.

Također, moram istaknut i jutarnje dobrovoljno darivanje krvi koje je za ovo godine proteklo uspješno, odazvalo se tridesetak darivatelja od kojih je uspješno krv darivalo njih 27, a s obzirom na vrućinu te doba godine, ovo je iznimni uspjeh, istaknuo je Kristian Sirotich, ispred organizatora iz Udruge Koga briga te najavio koncert Šajete kojim će se zaokružiti ova današnja humanitarna priča.

Za kraj dodajmo da će i naredna subota biti obilježena humanitarnom pričom s obzirom na to da je na rasporedu plivački maraton „Od Prasca do Prasca“.

Napravljeno je oko 400 porcija brudeta i palente kompirice koji su se uz čašu vina prodavali za 30 kuna, a sav prihod namijenjen je za kupnju robotiziranog egzoskeleta za osobe s najtežim neurološkim oštećenjima i ozljedama kralježnice…

Tako Yaki Pobjednici Treće Humanitarne Brudetijade Udruge Koga Briga

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net