VIDEO, FOTO: Treći Panceta gran prix ‘Štacion’ nadmašio sva očekivanja @ Matulji

Uz gastronomske užitke, i 3. Panceta gran prix ‘Štacion’ brojnoj okupljenoj publici priuštio je i dobru feštu zahvaljujući glazbi uživo. Startalo je po užance uz harmoniku i trubu, a finilo kao svojevrsni jam session po domaću style – nakon što su im se prikoštali i ostali glazbenici koje je predvodio legendarni Sergo. Djelić atmosfere s jam sessiona pogledajte u priloženom video isječku u nastavku teksta, a veliku fotogaleriju na ovom linku

Matulji – Pod parolom ‘kako je lep dan škoda je bit trezan’ ekipa iz oštarije Štacion uspješno je realizirala treće izdanje gastronomsko-natjecateljske manifestacije Panceta gran prix ‘Štacion’.

Ovogodišnje izdanje ostat će zapamćeno po rekordnom odazivu publike i majstora od panceti, a najboljeg majstora, pod budnim okom inicijatora manifestacije Darija Saletnika i Igora Lončarice, izabrao je žiri u sastavu Katarina Vrenc, Josip Cucančić i Vladimir Brnečić.

Nagradu za najbolju pancetu u konkurenciji od 15 prijavljenih natjecatelja osvojili su Noel Mohorić i Dino Kovačević, na drugo mjesto plasirao se Zoran Matetić, a treće mjesto pripalo je Zoranu Pužu.

Ove godine i majstor od panceti birali su najbolju pancetu tajnim glasanjem, a titulu najboljeg majstora osvojili su Valter i Nediljko, dok su se prvo i drugo plasirani po mišljenju žirija spustili za jedan škalin niže.

Uz gastronomske užitke, i 3. Panceta gran prix ‘Štacion’ brojnoj okupljenoj publici priuštio je i dobru feštu zahvaljujući glazbi uživo. Startalo je po užance uz harmoniku i trubu, a finilo kao svojevrsni jam session po domaću style – nakon što su im se prikoštali i ostali glazbenici koje je predvodio legendarni Sergo.

Djelić atmosfere s jam sessiona pogledajte u priloženom video isječku u nastavku teksta, a veliku fotogaleriju na ovom linku

Nikola Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!