VIDEO/FOTO U galeriji Laurus održano predstavljanje putopisa Petra Ivančića „Od Grenlanda do Bolivije“

Što smo još saznali o našem sugrađanu provjerite u kratkom intervjuu koji je s njim napravio naš David Kurti, dok atmosferu s promocije možete pogledati u video prilogu…

Petar Ivančić

Lovran – Ovogodišnja manifestacija Jesen u Lovranu donijela je niz različitih kulturnih manifestacija koje su ponovo ispunili galeriju Laurus zanimljivim programom. Tako je održano proglašenje najboljih radova likovno – literarnog natječaja „Nacrtaj ili napiši priču o lovranskom maruniću“. Večernji programa donio je promociju knjige ‘Purpurna ruža’ autorice Biserke pl. Vuković, a sve je sinoć zaokruženo predstavljanjem putopisa Petra Ivančića „Od Grenlanda do Bolivije“.

Lovranski ugostitelj Petar Ivančić koji više od deset godina upražnjava svoju strast prema putovanjima objavio je svoje pustolovne, ali i životne avanture u knjizi ‘Od Grenlanda do Bolivije’. Oduvijek su ga privlačili misteriji drevnih naroda i seizmološki aktivna područja, dosad je obišao 40-ak zemalja svijeta, a putovao je po Europi, Srednjoj i Južnoj Americi, Africi i Aziji.

Kako je istaknuo na putovanja je krenuo iz nekakve dosade, a prvo veliko putovanje bilo je u Boliviju, da bi kasnije saznao da je to bila zemlja u koju je njegov djed emigrirao.

Što smo još saznali o Ivančiću provjerite u kratkom intervjuu koji je s njim napravio naš David Kurti, dok atmosferu s promocije možete pogledati u video prilogu…

U Galeriji Laurus Održano Predstavljanje Putopisa Petra Ivančića „Od Grenlanda Do Bolivije“

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
error: Content is protected !!