VIDEO, FOTO: Unatoč porazu protiv Pomorca juniori Opatije putuju u Šibenik na završnicu hrvatskog kupa

Obje ekipe plasirale su se u završnicu hrvatskoga kupa u kojemu će Opatijci gostovati u Šibeniku protiv HNK Šibenik. Video prilog s utakmice pogledajte u nastavku teksta, a veliku fotogaleriju na ovom linku

Opatija – Juniori Opatije su unatoč izostanku nekoliko ozlijeđenih igrača (Flego, Babuš, Varljen) odigrali dobru utakmicu i stvorili nekoliko šansi pri rezultatu 0:0 no gostujući golman Ždralović je bio uvijek na pravom mjestu.

Gosti su poveli eurogolom Grgića iz slobodnog udarca u 44′. Opatija je stvorila nekoliko poluprilika, no pobjedu je gostima osigurao dvama pogodcima Dželalija u 64′ i 76′. Obje ekipe plasirale su se u završnicu hrvatskoga kupa u kojemu će Opatijci gostovati u Šibeniku protiv HNK Šibenik.

FINALE KUPA NS PGŽ
KATEGORIJA: JUNIORI
STADION: NK Opatija

OPATIJA-POMORAC 0:3
OPATIJA:
Ravlić, Vlah, Smolica, Jukičić M., Džaja, Surina (55′ Memeti), Pobar (64′ Gerovac), Marković, Tešić, Bogolin (69′ Sušanj), Lončarica

POMORAC: Ždralović, Skočaj, Budiša, Simanović, Stranić (46′ Bunoza), Stojković, Nikolla (62′ Seršić), Tauković, Grgić, Dželalija (86′ Turk), Radović (62′ Frikelij)

Strijelci:
0:1 Grgić 44′
0:2 Dželalija 64′
0:3 Dželalija 76′

Video prilog s utakmice pogledajte u nastavku teksta, a veliku fotogaleriju na ovom linku

Unatoč porazu protiv Pomorca juniori Opatije putuju u Šibenik na završnicu hrvatskog kupa

N. Cvjetović / PodUčkun.net
Video: NK Opatija
Foto: PodUčkun.net

error: Content is protected !!