FOTO/VIDEO Velik odaziv na SUP regati Volosko Open: Više od 60 ‘supaša’ u borbi s valovima

U elitnoj kategoriji među muškarcima, najuspješniji je bio Željko Srdoč, na drugo mjesto plasirao se predsjednik Gradskog vijeća Fernando Kirigin, a na treće Emilio Bačić. Među ženama, također u elitnoj kategoriji, pobijedila je slovenska natjecateljica Maja Dolža, ispred Nataše Srdoč i Radmile Bačić.

Volosko – Više od 60 sudionika raznih dobi natjecalo se danas na SUP regati Volosko Open 2020. U vološćanskom akvatoriju more je „vrvjelo“ od iskusnih „supaša“, ali i samouvjerenih rekreativaca koji su iskoristili fantastično vrijeme i toplo rujansko subotnje jutro za takmičenje na valovima.

Natjecatelji su se takmičili u pet kategorija. U elitnoj kategoriji među muškarcima, najuspješniji je bio Željko Srdoč, na drugo mjesto plasirao se predsjednik Gradskog vijeća Fernando Kirigin, a na treće Emilio Bačić. Među ženama, također u elitnoj kategoriji, pobijedila je slovenska natjecateljica Maja Dolža, ispred Nataše Srdoč i Radmile Bačić.

Najbrojnija je bila kategorija muških rekreativaca u kojoj je sudjelovao čak 21 natjecatelj, a pobjedu je odnio Andrej Matacin ispred Igora Tomažića i Luke Matušića. U rekreativnoj kategoriji žena zlato je uzela Ana Bosak Veršić ispred Petre Volf Žiković i Nade Benko.

Kod mlađih kategorija, Nino Bačić bio je najuspješniji među dječacima od 8 do 14 godina, a iza njega plasirali su se Raul Vedriš i Filip Obajdin. Kod djevojčica iste dobne kategorije slavila je Nika Petrović, na drugo mjesto plasirala se Elea Belušić, a na treće Marija Peršić.

Održana 5. SUP Regata @ Volosko

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank

 

error: Content is protected !!