VIDEO/FOTO Vlatko Stefanovski oduševio publiku solo nastupom @ Opatija

VIDEO/FOTO Vlatko Stefanovski oduševio publiku solo nastupom @ Opatija

Arhiva

Uz predstavljanje pjesama s recentnog diskografskog ostvarenja Vlatko je publici odsvirao i ponajbolje pjesme i najvažnije trenutke iz svoje bogate četrdesetogodišnje glazbene karijere koja je počela s kultnim rock sastavom Leb i sol.

Opatija – Vlatko Stefanovski, makedonski gitaristički virtuoz i jedan od malobrojnih glazbenika s područja bivše države koji je svojim sviračkim umijećem stekao kultni status, održao je sinoć koncert na velikoj Ljetnoj pozornici.

Iako je za ovu priliku nastupao sam, brojna publika koja ga je došla poslušati imala je osjećaj da je bina puna glazbenika, a ne Vlatko sam samcat okružen svojim gitarama. No, vrijedi napomenuti da Vlatko nije nastupao solo zbog ‘korona razloga’ već je cijeli program koncipiran intimistički, tako da je publika imala prilike uživati u jedinstvenom koncertu i intimnoj, akustičnoj izvedbi kakvu Vlatko još nije priuštio vjernim slušateljima s područja Rijeke i Opatije.

Tako je uz predstavljanje pjesama s recentnog diskografskog ostvarenja publici odsvirao i ponajbolje pjesme i najvažnije trenutke iz svoje bogate četrdesetogodišnje glazbene karijere koja je počela s kultnim rock sastavom Leb i sol.

Djelić atmosfere donosimo u priloženom video isječku, a fotogaleriju objavljujemo uskoro… .

Vlatko Stefanovski Oduševio Publiku Solo Nastupom @ Opatija

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
error: Content is protected !!