VIDEO/FOTO Zamet pjeva za Milu – Glazbenici, frizeri i ugostitelji ujedinjeni za isti cilj

Vrijedni organizatori Fran Žiković i Katarina Saboćan u rekordnih 35 sati organizirali su humanitarni koncert s respektabilnim line up-om. Kako je proteklo poslijepodnevno druženje na Zametu provjerite u priloženom video isječku i fotogaleriji…

Rijeka – Vrijedni organizatori Fran Žiković i Katarina Sabočan u rekordnih 35 sati organizirali su humanitarni koncert s respektabilnim line up-om.

Brojni sugrađani sa željom da pomognu Mili okupili su se na novouređenom košarkaškom igralištu Zamet na kojem su ih zabavljali Mauro Staraj & Orhan Sali, Padre, Belfast food, Duško Jeličić & Bonaca, Callahan, The Blondes, PleteRi, Alan Gaćina i DJ Dasen.

Svoj obol ovoj humanitarnoj manifestaciji dao je Master’s barbier shop čiji su djelatnici radili muške frizure, dok je ugostiteljski dio odradila vrijedna ekipa iz Orijentovog ognjišća. Manifestaciju je vodila Matija Božidarka Čerina, a osim donacija iz škrabice za Milu je namijenjen prihod od šišanja te klope i cuge kad se podmire troškovi dobavljačima.

– Veliko hvala ide Udruzi Ri Rock, Orijentovom ognjišću, D’Boki sound & lightu, Masters Barbier Shopu kao svima koji sudjeluju u ovoj priči na bilo koji način, poručili su organizatori.

Donirati možete i dalje na HR3641330063110002644 na ime Marin Rončević, (adresa: Hreljin 33B, 51226 Hreljin), opis plaćanja obavezno – “darovanje za zdravstvene potrebe – liječenje Mile Rončević”. Model plaćanja je 99. Naziv banke: Banka Kovanica d.d. Varaždin. Svaka kuna je dobrodošla i svaka minuta je važna. Za plaćanja iz inozemstva, BIC/SWIFT je SKOVHR22.

Zamet Pjeva Za Milu – Glazbenici, Frizeri I Ugostitelji Ujedinjeni Za Isti Cilj

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank

error: Content is protected !!