VIDEO, FOTO: Zapažen nastup Yamasica u Guitar Caffeu i Saxu @ Kastav, Viškovo

yamas_kastav_guitar_caffe

Do kraja godine publika će ih imati prilike vidjeti na još nekoliko mjesta – primjerice, preko televizije na sam Badnjak u sklopu Ča skalice na Kanalu Ri, ili uživo u Mimozi, 27. prosinca. Foto-galeriju koncerta Yamasica možete pogledati na ovom linku

yamas_kastav_guitar_caffe_1

Kastav – Mlade kastavske glazbenice, članice grupe Yamas, održale su zapažen i dobro posjećen koncert u poznatom lokalu Guitar Caffe u petak, a dan kasnije – dakle, sinpć – mogli su ih čuti i posjetitelji caffe bara Sax u Viškovu.

Vokalnu skupina ”Yamas” čine četiri glazbeno obrazovane mlade djevojke: sopranistice Matea Matić i Barbara Kežić, te Tajana Dukić i Ines Cech kao alt-vokali, a u njihovom se repertoaru mogu naći zanimljive obrade najvećih stranih i domaćih hitova poznatih izvođača – od Ray Charlesa i Olivera Dragojevića do Eltona Johna i Gibonnija.

Do kraja godine publika će ih imati prilike vidjeti na još nekoliko mjesta – primjerice, preko televizije na sam Badnjak u sklopu Ča skalice na Kanalu Ri, ili uživo u Mimozi, 27. prosinca.

Foto-galeriju koncerta Yamasica možete pogledati na ovom linku

Ivan Mellor / PodUčkun.net
Foto: Tomislav Zemanek

error: Content is protected !!