[VIDEO/FOTO] Žena za sva vremena otvorila ‘Ljeto na Kantridi’ – Zdenka Kovačiček održala sjajan nastup na Morskom prascu

Sjajan nastup nikog nije ostavio ravnodušnim, a sama Zdenka nije skrivala zadovoljstvo što je napokon na bini i to na metar od mora.

Rijeka – Da je publika samo nakratko zatvorila oči vrlo lako je sinoć mogla u mislima otpustovati i plažu ispred Morskog prasca zamijeniti za bilo koju plažu u Californiji, našu Zdenku Kovačiček za neprežaljenu Janis Joplin, a otvorenje Ljeta na Kantridi za neki hippie festival. No, iako samo miljama daleko od pješčanih plaža Kalifornije, atmosfera koja je vladala bila je uzavrela. Sjajan nastup nikog nije ostavio ravnodušnim, a sama Zdenka nije skrivala zadovoljstvo što je napokon na bini i to na metar od mora.

Odlična interakcija s publikom te vrhunski instrumentalisti savršeno su zaokružili ovu jedinstvenu večer na Morskom prascu. Band i publika bili su željni susreta uživo, a plaža na Kantridi bila je ispunjena do posljednjeg mjesta po epidemiološkim preporukama. Odličan nastup s puno interakcije s bandom i publikom dodatno je bio začinjen odličnom puhačkom sekcijom i sjajnim interpretacijama, a izvedbe brojih uspješnica iz njezine dugogodišnje karijere te svjetskih bezvremenskih hitova dodatno su upotpunile sinoćnje druženje uz rhythm & blues i ostale derivate ovog glazbenog pravca. Također, Zdenka je iskoristila priliku da predstavi novi album ‘Konstatacija jedne mačke’ koji je imala prilike svirati uživo samo u Lisinskom.

– Album ‘Konstatacija jedne mačke’ izašao je ove godine, a prije nekoliko dana izašao je i na vinilu, što je novi trend među mladima koji jako vole LP. Materijal je dobio jako dobre kritike, svi su ga ishvalili, moderan je, lijepo zvuči, a uz osmeročlani Greenhouse Blues Band zvuči svjetski. I da, budući da sam nedavno postala zaštitno lice kampanje kojom se udruga Prijatelj životinja bori protiv napuštanja životinja i zato poruka udomite napuštene životinje, oni stostruko uzvraćaju ljubav, poručila je Zdenka.

Žena Za Sva Vremena Otvorila ‘Ljeto Na Kantridi’ – Zdenka Kovačiček Održala Sjajan Nastup Na Morskom Prascu

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
error: Content is protected !!