VIDEO: Gibonni na Ljetnoj, Le Salpe na Mrkatu @ Opatija

tomasevac-2011-1…jutarnji sati rezervirani su za Salpu, a večernji za Gibonnija…
…parking u Opatiji je besplatan 31. prosinca i 1. siječnja…

Opatija – Slavlje i druženje u povodu proslave Nove godine, za sve zainteresirane građane i opatijske goste, biti će održano u jutarnjim satima na Mrkatu. Tijekom 31. prosinca 2011. od 10.00 do 16.00 sati sve prisutne zabavljati će duo Le’ Salpe, u organizaciji Grada Opatije i Festivala Opatija.
– U povodu dočeka Nove godine na mrkatu slavlje je trebalo biti obogaćeno i koncertom u večernjim satima, budući je troje opatijskih ugostitelja, koji imaju postavljene štandove s ugostiteljskom ponudom ispred mrkata, ranije iniciralo ideju i o organizaciji koncerta, za što su i dobili načelne suglasnoti Grada. No, prema najnovijim informacijama, sa velikim žaljenjem prenosimo kako su ugostitelji obavijestili da su odustali od organizacije koncerta na mrkatu, no prvobitno zamišljeno slavlje održat će se uz prigodnu ugostiteljsku ponudu, poručili su iz Grada Opatije u službenom dopisu.
Doček Nove 2012., na Ljetnoj pozornici, započinje u 21. 30 sati, sve prisutne će zabavljati Zlatan Stipišić Gibonni, a parking u Opatiji je besplatan 31. prosinca i 1. siječnja.
Liburnija.net TV – Večer polki i valcera – Salpa, Jubić i Benjamin @ Opatijski portun

Ivan Mellor / Liburnija.net

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net