VIDEO: Gibonni za Novu na Ljetnoj @ Opatija

gibonni_sm…poznati kantautor dogovorio je s Opatijom novogodišnji nastup – javlja Novi list…
…u Festivalu očekuju velik broj posjetitelja…

Opatija – Zlatan Stipišić Gibonni, jedan od naših najslavnijih kantautora, zabavljat će Opatijce i sve njihove goste na prijelazu iz 2011. u novu, 2012. godinu na Ljetnoj pozornici. Doznaje to Novi list, koji donosi i izjave Gibonnija i v. d. ravnateljice Festivala Opatija Zlate Torbarine.
– Od četiri ponude odabrao sam baš Opatiju zato jer na Ljetnoj pozornici nisam nastupao još od vremena ”Mirakula” 2002. godine kad ni nevrijeme nije prekinulo koncert, niti rastjeralo publiku. Za Opatiju me vežu lijepe uspomene, dobra vibra i prijatelji, pa se nadam dobrom koncertu, lijepom vremenu i odličnoj atmosferi na dočeku, kazao je Gibonni za Novi list, dok je Torbarina dodala da očekuje da će veliki koncert privući brojne posjetitelje na Ljetnu i tako lokalnim ugostiteljima i trgovcima omogućiti priliku za dodatnu zaradu.
– Planirani troškovi u proračunu koji se namjeravaju potrošiti na cjelokupnu organizaciju dočeka iznose, kao i prošle godine, oko 400 tisuća kuna, što podrazumijeva sve stavke organizacije dočeka, otkrila je glasnogovornica Grada Opatije za Novi list.
Gibonni – Ovo mi je škola

Ivan Mellor / Liburnija.net

error: Content is protected !!