VIDEO: Gledanje tekme, Koktelsi i Blagdan band sutra na gatu Karoline Riječke

Pozivamo sve građane dobre volje koji vole svoj kraj da se spuste u grad i da, čvrsto vjerujemo, svi skupa proslavimo toliko očekivani naslov prvaka uz još jednu fantastičnu bakljadu, vatromet, ludu zabavu i specijalno iznenađenje večeri! Za glazbenu kulisu zaduženi su Blagdan Band i Koktelsi, poručili su organizatori.

Rijeka – Klub navijača Armada Rijeka i Kontanje produkcija u suradnji s Gradom Rijeka i Primorsko-goranskom županijom pozivaju sve navijače i simpatizere Rijeke koji nisu osigurali ulaznicu za povijesnu utakmicu Rijeka – Cibalija da u nedjelju od 15 sati dođu na Gat Karoline Riječke gdje će biti postavljen video wall na kojem će biti prijenos utakmice Rijeka-Cibalia.

– Pozivamo sve Riječanke i Riječane, Primorce i Gorane, Bodule i Kirce, Halubajce i Grobničane, a i sve građane dobre volje koji vole svoj kraj da se spuste u grad i da, čvrsto vjerujemo, svi skupa proslavimo toliko očekivani naslov prvaka uz još jednu fantastičnu bakljadu, vatromet, ludu zabavu i specijalno iznenađenje večeri! Za glazbenu kulisu zaduženi su Blagdan Band i Koktelsi, poručili su organizatori.

N. C. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!