VIDEO: Grašica ‘okupala’ Opatiju

Današnji dan donio nam je tmurno i kišovito vrijeme, a rani poslijepodnevni sati u gornjim krajevima i snijeg. Opatija se danas našla i pod udarom grašice, koja se nije zadržavala na tlu, već se odmah topila.

Opatija, Matulji – U posljednjih nekoliko dana promijenili smo sva četiri godišnja doba. I dok je lovranska Zubijada bila otkazana zbog izrazito loših vremenskih uvjeta, samo dan kasnije piciginaši su održali Kukalku i hrabro morem jurišali ‘na punti’. Današnji dan donio nam je tmurno i kišovito vrijeme, a rani poslijepodnevni sati u gornjim krajevima i snijeg. Opatija se danas našla i pod udarom grašice, koja se nije zadržavala na tlu već se odmah topila.
Prema prognozi vremena koju donosi portal Istramet.com danas nas očekuje pretežno oblačno uz povremenu slabu kišu, naročito na istoku Istre te na riječkom području. Na Učki i Ćićariji iznad 650 metara nadmorske visine padat će slab snijeg uz stvaranje pokrivača debljine do 5 cm. Puhat će umjeren jugozapadnjak i zapadnjak, navečer kratkotrajno umjeren sjeverozapadnjak, a u noći na četvrtak bura. Bit će hladnije u odnosu na utorak uz dnevne temperature zraka između 6 i 9°C.

Za sutra nam meteorolozi najavljuju pretežno oblačno vrijeme. Zapuhat će umjerena, na jugu i istoku Istre prolazno jaka bura. Minimalne temperature zraka 0 do 3°C, dnevne od 7 u unutrašnjosti do 9°C uz obalu.

Liburnija.net TV – Grašica @ Opatija 2013

Ivan Mellor / Liburnija.net

error: Content is protected !!