VIDEO Grupa ‘Mrave brojim’ predstavila spot za pjesmu ‘Moje pleme’

Uz skupine umjetnika ‘1000 Gestalten’ i pod dirigentskom palicom kastavskog redatelja Igora Modrića ujedinjena su dva potpuno različita umjetnička projekta u jedan novi, što je na kraju rezultiralo ovim sjajnim spotom.

Rijeka – ‘Mrave brojim’ je novi riječki band (ili kolektiv kako sami sebe nazivaju) čiji je osnivač Gospođo Pitomi. Iza tog pseudonima krije se iskusni i osebujni riječki glazbenik, član prve postave grupe Grč te dugogodišnji član grupe Let 3. Osim njega u bandu Mrave brojim djeluju Zoki Oktava, Sunce Mamino i Gospodin Morski.

Predstavljaju se pjesmom Moje pleme za koju kažu da je pjesma o ljudima koji su u sučevoj nadoknadi ugasili perilicu na programu “Ispiranje mozga” i probudili se. U spotu za pjesmu Moje pleme korišteni su kadrovi fantastičnog performansa velikog broja sudionika okupljenog oko skupine umjetnika ‘1000 Gestalten’ iz Hamburga. Performans je izveden u sklopu protesta za vrijeme održavanja Summita G20 u Hamburgu 5.7.2017 godine. Uz dopuštenje 1000 Gestalten i pod dirigentskom palicom redatelja Igora Modrića ujedinjena su dva potpuno različita umjetnička projekta u jedan novi, što je na kraju rezultiralo ovim sjajnim spotom.

error: Content is protected !!