VIDEO: Hari Mata Hari @ Crekvina

U svojoj karijeri, bend je nanizao nezaboravne hitove koji su obilježili gotovo tri desetljeća prisutnosti na sceni. Objavili su ukupno 11 studijskih i dva live albuma te desetak kompilacija.

Kastav – Grupa Hari Mata Hari, predvođena Harijem Veršanovićem, vrhunskim vokalom i ponajboljim pjevač s prostora bivše države, nastupiti će u sklopu ovogodišnjeg Kastafskog kulturnog leta, ovog petka, 10. kolovoza s početkom u 21 sat.

U svojoj karijeri, bend je nanizao nezaboravne hitove koji su obilježili gotovo tri desetljeća prisutnosti na sceni. Jedan od vrhunaca karijere Hari Mata Harija bilo je i osvajanja trećeg mjesta na Eurosongu 2006. godine s pjesmom “Lejla”, autora Željka Joksimovića. Brojni obožavatelji će pod okriljem kastavske Crekvine moći uživati u najpopularnijim hitovima slavnog pjevača.

Objavili su ukupno 11 studijskih i dva live albuma te desetak kompilacija. Ulaznice za koncert po cijeni od 80 kuna mogu se kupiti na sljedećim prodajnim mjestima: Kartomat na Korzu, Turističko informativni centar na Korzu, New Sound Matulji, Turistička agencija Kastav, preko interneta na kulturaplus.com i naravno na ulazu u Crekvinu na dan koncerta.

Hari Mata Hari – Volio bi’ da te ne volim

Serena Calderara / Liburnija.net

error: Content is protected !!