VIDEO: HNK Lovran – kreće proljetna bitka za bodove

Liburnija.net: Pripreme pred prvi ovogodišnji trening @ Lovran
Derbi utakmica Lovrana i Lučkog Radnika biti će za Lovrance utoliko teža što zbog kartona trener Petrović neće moći računati na nekoliko standardnih prvotimaca.

Lovran – Prvi proljetni ispit nogometaši će HNK Lovrana imati pred domaćom publikom protiv Lučkog Radnika ove subote u 15 sati. Iako je proljetni dio natjecanja u 1.ŽNL započeo još prošlog vikenda, utakmica između Cresa i Lovrana odgođena je zbog tehničkih poteškoća Cresana.
Derbi utakmica Lovrana i Lučkog Radnika biti će za Lovrance utoliko teža što zbog kartona trener Petrović neće moći računati na nekoliko standardnih prvotimaca. Bez obzira na sve poteškoće, Lovranci će nošeni podrškom domaćih navijača tražiti pobjedu i povratak na drugo mjesto ligaške tablice koje trenutno zauzima Lučki Radnik.

Zimske su pripreme ove godine protekle sa dosta poteškoća uzrokovanih vrlo nepovoljnim vremenskim uvjetima. Nogometaši su Lovrana otkazane prijateljske utakmice i nemogućnost treniranja na otvorenom kompenzirali treninzima u dvorani Lovranske osnovne škole. Unatoč svim poteškoćama, odigrane su prijateljske utakmice sa Opatijom, Dragom, Borcem i ekipom Duge Rese kroz koje je trener Vanja Petrović postupno uigravao i kristalizirao momčad za proljetni dio prvenstva. Što se tiče igračkog kadra, velikih promjena nije bilo tako da će HNK Lovran više ili manje u istom sastavu odigrati i proljetni dio prvenstva.
Zadržavanje drugog mjesta u prvenstvu biti će glavni rezultatski cilj Lovranske momčadi ovoga proljeća. S obzirom na stanje na tablici, to neće biti nimalo lagan posao budući da je u tu borbu uključeno nekoliko momčadi koje su bodovno vrlo blizu. Zbog toga ovim putem pozivamo sve navijače i simpatizere HNK Lovrana da ove subote sa početkom u 15 sati dođu na Lokvu i podrže mladu i talentiranu domaću momčad u derbi utakmici protiv Lučkog Radnika.
HNK Lovran

Marin Ružić / Liburnija.net

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net