VIDEO HNK Rijeka počeo s pripremama: ‘Napravit ćemo sve da Rijeka bude u vrhu’

Pripreme će biti najkraće u povijesti s obzirom na to da ih već u subotu 15. kolovoza očekuje utakmica 1. kola Hrvatski telekom Prve lige protiv Šibenika (Stadion HNK Rijeka, 17.55 sati).

Rijeka – Nogometaši Rijeke u ponedjeljak su krenuli s priprema za novu sezonu.  Izabranici Simona Rožmana veći dio tjedna provest će u Fužinama, a pripreme će biti najkraće u povijesti s obzirom na to da ih već u subotu 15. kolovoza očekuje utakmica 1. kola Hrvatski telekom Prve lige protiv Šibenika (Stadion HNK Rijeka, 17.55 sati).

–  Ovo nije početak priprema, već samo nastavak sezone.  Idemo dalje gdje smo stali, osvojili smo Kup i dali smo igračima priliku da se odmore nekoliko dana. Već smo naglasili igračima da idemo u ritmu dalje, moramo biti još bolji i jači, već u subotu nas čeka utakmica, rekao je Simon Rožman.

Prvi trening u Vratima odradili su: Vratari Ivor Pandur, Andrej Prskalo, David Nwolokor, Antonio Frigan, braniči: Luka Capan, Nino Galović, Joao Escoval, Darko Velkovski, Hrvoje Smolčić, Niko Galešić, Filip Braut, Daniel Štefulj, Ennio Travaglia, Momčilo Raspopović, Ivan Tomečak, Jasmin Čeliković, veznjaci: Ivan Lepinjica, Tibor Halilović, Stjepan Lončar, Domagoj Pavičić, Dani Iglesias, Robert Murić i napadači: Antonio Čolak, Sterling Yateke, Milan Ristovski, Matej Vuk, Tomislav Turčin.

DSC_0011

– Treba brzo zaboraviti što je bilo, nitko te ne pita za prijašnje rezultate.  S druge strane bit ćemo drugim ekipama motiv da protiv nas pokažu što mogu. Zahtijevat ćemo maksimalan pristup. U novoj sezoni željeli bismo iskorak pojedinačnih igrača i ekipe. Osjećam da se energija vratila, vidim osmijeh na licima igrača i stručnog stožera. Napravit ćemo sve da Rijeka bude u vrhu i da svi navijači budu zadovoljni, ustvrdio je Simon Rožman.