VIDEO Igor Bišćan – Čestitke igračima, nisam mogao više tražiti od ovog što su pokazali

Rijeka nema previše vremena za odmor, idući tjedan slijedi priprema za gostovanje u Splitu i subotnji Jadranski derbi.

Rijeka – Igor Bišćan debitirao je na klupi Rijeke pobjedom u Zaprešiću, a krug je zatvorio slavljem protiv zaprešićke momčadi na Rujevici s uvjerljivih 7:0! Bijeli su u subotu djelovali rastrčano, željni igre i dokazivanja nakon poraza u Velikoj Gorici.

– Čestitke igračima, nisam mogao više tražiti od ovog što su pokazali. Energijom i željom odveli smo utakmicu u smjeru u kojem je otišla. Krenuli smo jako i agresivno, željni da popravimo loš dojam iz Gorice i prisilili smo Inter na greške, ustvrdio je Igor Bišćan nakon pobjede protiv Intera.

Bio je to jedan poseban trenutak u riječkoj povijesti, 900. utakmica u HNL-u i 500. pobjeda u svim natjecanjima od hrvatske samostalnosti.

– Nismo znali za taj podatak uoči utakmice, ali drago mi je zbog svih nas. Poklopilo se odlično, još jedna pozitivna stvar u vezi ove utakmice, ustvrdio je Igor Bišćan.

Rijeka nema previše vremena za odmor, idući tjedan slijedi priprema za gostovanje u Splitu i subotnji Jadranski derbi.

– Maksimalno ćemo se pripremiti. Bitna je utakmica, navijačima možda i najbitnija u kalendaru. Bit će teška utakmica jer Hajduk je napravio korak prema naprijed na polusezoni. Moram biti optimističan i pozitivan jer nakon ovog rezultata imat ćemo dobre preduvjete da pripremimo utakmicu, zaključio je Igor Bišćan.

error: Content is protected !!