VIDEO Igor Bišćan najavio utakmicu protiv Istre 1961 – Regionalni derbi ima posebnu težinu i draž

– Specifična utakmica koja kao regionalni derbi automatski ima dodatnu težinu i draž. Utakmice protiv Istre su u proteklo vrijeme bile nepredvidljive. Naravno da smo mi ti koji moramo preuzeti ulogu favorita, jer sve od stanja na tablici nadalje, govori da računamo na tri boda, rekao je strateg bijelih, Igor Bišćan

Rijeka – Nogometaši Rijeke u petak (Stadion HNK Rijeka, 18 sati) dočekuju Istru 1961 u utakmici 23. kola Hrvatski telekom Prve lige. Bit će to treći ovosezonski ogled Rijeke i Istre 1961, utakmica u Puli završila je pobjedom bijelih, dok je na Rujevici Istra 1961 osvojila vrijedan bod.

– Specifična utakmica koja kao regionalni derbi automatski ima dodatnu težinu i draž. Utakmice protiv Istre su u proteklo vrijeme bile nepredvidljive. Naravno da smo mi ti koji moramo preuzeti ulogu favorita, jer sve od stanja na tablici nadalje, govori da računamo na tri boda. Ipak, momčad Istre 1961 može nam napraviti puno problema ako neke stvari ne odradimo maksimalno na terenu, ali vjerujem da ćemo na kraju slaviti, ustvrdio je Igor Bišćan uoči regionalnog derbija.

– Teško je definirati momčad Istre, radi se o discipliniranoj ekipi koja je najbolje parirala Dinamu u ovom dijelu prvenstva. I prema naprijed mogu napraviti dosta problema, ali činjenica je da nisu postizali puno golova, ustvrdio je Igor Bišćan.

Utakmicu protiv Istre 1961 najavio je i igrač Robert Murić.

– Moramo biti koncentrirani od prve do zadnje minute, te preuzeti od početka ritam utakmice i na kraju uzeti tri boda. Osjećam se dobro iz treninga u trening, nadam se da ću uskoro biti spreman za 90 minuta, rekao je Robert Murić.

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net