VIDEO Igor Bišćan nakon Lokomotive: Sreća nas nagradi zbog pristupa i požrtvovnosti

Rijeka već u utorak dočekuje Slaven Belupo (Stadion HNK Rijeka, 19 sati) u utakmici 27. kola Prve HNL.

Rijeka – Nogometaši Rijeke prekinuli su neugodnu tradiciju i nakon četiri prvenstvena poraza na gostovanju kod Lokomotive u petak su stigli do vrijedne pobjede i sedam bodova prednosti na drugom mjestu.

– Jako vrijedni bodovi. Rijeci nikad nije bilo lagano pobijediti u Kranjčevićevoj, nije bilo lako ni ovaj put, rekao je Igor Bišćan, trener Rijeke, nakon nova vrijedna tri boda.

– Dobro smo otvorili utakmicu, zabili gol i onda sredinom prvog dijela jednostavno stali. Trgnuo nas je primljeni gol, igrači su reagirali i u otvorenoj utakmici bilo spremniji i sretniji, pojasnio je trener Rijeke priznavši da je sreća ovoga puta bila na strani Rijeke, ali da su istu njegovi izabranici sami isprovocirali.

Rijeka već u utorak dočekuje Slaven Belupo (Stadion HNK Rijeka, 19 sati) u utakmici 27. kola Prve HNL.

– Do bodova protiv Slavena možemo uz maksimalnu požrtvovnost i angažiranost i onda te na kraju i rezultat nagradi. Treba biti iskren i reći da mi protiv Lokomotive nismo bili momčad koja je 100 posto zaslužila pobjedu. Nagradi nas sreća u teškim trenucima zbog maksimalnog pristupa i požrtvovnosti, zaključio je Igor Bišćan.