VIDEO Igor Bišćan: Rudeš je bio tvrd orah Lokomotivi i Osijeku, to je dovoljno upozorenje

Ulaznice za gostujuću tribinu moći će se kupiti isključivo na dan utakmice u Kranjčevićevoj sat i pol vremena prije početka utakmice. Cijena ulaznice je 40 kuna.

Rijeka – Nogometaši Rijeke u petak (Stadion u Kranjčevićevoj, 18 sati) gostuju kod Rudeša u utakmici 22. kola Hrvatski telekom Prve lige. Rijeka u utakmicu ulazi s čak 34 boda prednosti ispred Rudeša koji je posljednja momčad u ligi s četiri remija i 17 poraza.

– Na papiru se čini dosta jednostavno i kao formalnost, posebice kada se pogleda situacija na ljestvici, ustvrdio je Igor Bišćan, trener Rijeke, uoči ogleda u Kranjčevićevoj.

– U stvarnosti to sigurno neće biti jednostavno jer ako pogledamo nekoliko zadnjih utakmica Rudeša mogli smo vidjeti da su bili tvrd orah Lokomotivi i Osijeku, koje su ekipe u našem rangu, to bi nam trebalo biti dovoljno upozorenje, rekao je Igor Bišćan.

Zoran Kvržić u proteklim utakmicama odigrao je na poziciji desnog beka.

– Ne smijemo podcijeniti suparnika jer bodovno stanje ne govori o njihovoj igri. Rudeš zaslužuje respekt, ali mi smo favoriti i moramo se tako postaviti, ustvrdio je Zoran Kvržić.

 

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net