VIDEO Igor Bišćan uoči Genta: Utakmica koja može puno donijeti klubu, gradu i navijačima

– Čeka nas težak posao da bismo pobijedili i plasirali se u skupine Europske lige. Vjerujemo u sve nas i nadamo se da će Rijeka biti ta koja će igrati Europsku ligu, rekao je Igor Bišćan, trener Rijeke.

Rijeka – Nogometaši Rijeke u četvrtak (Stadion HNK Rijeka, 20 sati) dočekuju KAA Gent u uzvratnoj utakmici playoffa Europske lige. Gent na uzvrat u Rijeku stiže s prednošću 2:1 iz prve utakmice, dok će bijeli, pred ispunjenim stadionom, pokušati nadoknaditi zaostatak i izboriti skupine Europske lige.

– Ispred nas je utakmica koja jako puno može donijeti, klubu, gradu i navijačima. Igramo protiv ekipe koja je pokazala zašto je favorit. Čeka nas težak posao da bismo pobijedili i plasirali se u skupine Europske lige. Vjerujemo u sve nas i nadamo se da će Rijeka biti ta koja će igrati Europsku ligu, rekao je Igor Bišćan, trener Rijeke.

Dobra vijest je da, nakon ozljede, za prvu momčad ponovo konkurira Alexander Gorgon.

– Svima je jasno da je Gent favorit, ali vidjeli smo da to ne mora ništa značiti. Možemo iznenaditi, moramo dobro odigrati, ali naći ravnotežu da s jedne strane budemo fokusirani i koncentrirani, ali i opušteni da uživamo u tom trenutku, ustvrdio je Alexander Gorgon.

error: Content is protected !!