VIDEO Igor Bišćan uoči Rudeša: Najbitnije je da igrači osjete podršku

– Nije bitno kako ću ja biti primljen, najbitnije je da igrači osjete podršku. Volio bi da publika osjeti trenutak da su igrači odlučili promijeniti negativan trend i da će uložiti maksimalan trud, ustvrdio je Bišćan.

Rijeka – Nakon 37 dana nogometaši Rijeke vraćaju se na Rujevicu. U ponedjeljak protiv Rudeša (Stadion HNK Rijeka, 20 sati) Igor Bišćan će debitirati na klupi Rijeke pred domaćom publikom u potrazi za novim važnim bodovima. Da simbolika bude potpuna, Bišćan će debitirati protiv svojeg bivšeg kluba.

– Jako bitna utakmica, iako možda javnost i navijači smatraju da će biti lagano i da je to formalnost s obzirom na situaciju kod protivnika. Moramo biti svjesni da nas čeka zahtjevna utakmica. Protivnik nema što izgubiti u ovoj utakmici, može igrati rasterećeno… Mi se dižemo i moramo nastaviti u tom smjeru, rekao je Igor Bišćan, trener Rijeke.

– Još uvijek se nismo posložili i nismo dignuli na nivo na kojem mislim da možemo biti. Morat ćemo igrati na karakter, trenutak i disciplinu i tako ostvariti rezultate dok se približimo nekakvom optimumu do kojeg imamo prostora. Onda ćemo moći skupiti karakter, mentalitet i kvalitetu i onda ćemo igrati bolji nogomet, rekao je Bišćan koji je odgovorio na pitanje od prvoj utakmici pred riječkom publikom.

– Nije bitno kako ću ja biti primljen, najbitnije je da igrači osjete podršku. Volio bi da publika osjeti trenutak da su igrači odlučili promijeniti negativan trend i da će uložiti maksimalan trud, ustvrdio je Bišćan.

Jakov Puljić u Varaždinu je odigrao dobru utakmicu postigavši lijep pogodak na otvaranju susret.

– Dosta će se nas pitati, igramo na domaćem travnjaku. Najbitnije je da se dobro pripremimo i nastavimo pozitivan niz, ustvrdio je Jakov Puljić.

No, očigledno ovaj apel nije urodio plodom, obzirom da je na Armadinim službenim Facebook stranicama objavljen poziv članovima da se u ponedjeljak od 18 sati okupe u klupskim prostorijama radi zajedničkog gledanja utakmice nogometaša Rijeke i Rudeša koja se dva sata kasnije igra na Rujevici. Kako su pojasnili iz vodstva KN Armada poziv se odnosi isključivo na navijače koji imaju zabrane ili iz nekog drugog razloga ne mogu na stadion. Svi ostali su pozvani na sjever Rujevice gdje se mogu pridružiti prosvjedu šutnjom u znak neslaganja s odlukom klupskog vodstva da kormilo prve momčadi povjeri Igoru Bišćanu i njegovu pomoćniku Renatu Pilipoviću.

 

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net