VIDEO Igor Bišćan: Veselimo se otvaranju sezone pred našim navijačima

Čeka nas suparnik koji će se htjeti nadmetati kako bi se dokazao u novoj sezoni.  Dobro ja da uvijek postoji neka mala nervoza, idemo utakmicu po utakmicu, ustvrdio je Andrej Prskalo.

Rijeka – Nogometaši Rijeke sezonu otvaraju u subotu protiv Varaždina (Stadion HNK Rijeka, 19 sati) utakmicom prvog kola Hrvatski telekom Prve lige.

– Veselimo se početku i otvaranju sezone na našem stadionu, pred našim navijačima. Bitno je otvoriti krenuti u prvenstvo dobrom igrom i pobjedom. Znamo da moramo biti maksimalno organizirani i ozbiljni. Varaždin je nova ekipa u HNL-u i bit će motiviran, rekao je Igor Bišćan u najavi sezone.

Varaždin se prošle sezone pokazao kao tvrd orah, Rijeka je slavila u osmini finala (2:1) pogotkom Čolaka u sudačkoj nadoknadi. Na gol Rijeke vratit će se Andrej Prskalo koji će zamijeniti Simona Slugu koji je u petak potpisao za Luton Town.

– Čeka nas suparnik koji će se htjeti nadmetati kako bi se dokazao u novoj sezoni.  Dobro ja da uvijek postoji neka mala nervoza, idemo utakmicu po utakmicu, ustvrdio je Andrej Prskalo.

error: Content is protected !!