VIDEO Igor Bišćan: Vjerujem da će publika osjetiti trenutak i podržati momčad

– Vjerujem da će publika osjetiti trenutak jer treba nam maksimalna podrška i da svi budemo zadovoljni nakon utakmice, ustvrdio je Igor Bišćan u najavi nedjeljne utakmice.

Rijeka – Nogometaši Rijeke u nedjelju (Stadion HNK Rijeka, 20 sat) dočekuju Osijek u utakmici petog kola Hrvatski telekom Prve lige.

Iza izabranika Igora Bišćana je uspješno gostovanje kod Aberdeena i plasman u playoff Europske lige koji je ekipu napunio samopouzdanje, ali isto tako potrošio fizički.

– Nema odmora i čeka nas teška utakmica. Bila bi teška i da imamo odmora, ovako je još zahtjevnija protiv Osijeka koji je dobar, koji se pojačao, ima ambicije i kvalitetu. Morat ćemo biti jako dobri, bez obzira u kojem sastavu istrčali. Vjerujem da će publika osjetiti trenutak jer treba nam maksimalna podrška i da svi budemo zadovoljni nakon utakmice, ustvrdio je Igor Bišćan u najavi nedjeljne utakmice.

Osijek je već neko vrijeme momčad koja puca na najviše pozicije u HNL-u.

– Sve je to logičan slijed događaja, financije Osijeku dopuštaju da imaju veće ambicije i to je dobro. Dobro je da svakih nekoliko godina netko novi osvježi kvalitetom i ambicijom, to je dobro za naš nogomet. U kontekstu toga Osijek je konkurentan za najviše pozicije, rekao je trener Rijeke koji vjeruje da će momčad u nedjelju podignuti i huk s tribina.

– Utakmica u Aberdeenu pokazala je da se ove dečke isplati podržati. Trenutak je takav da nam treba svaka pomoć, velika su opterećenja i čeka nas teška utakmica. Nadam se da će navijači doći i pomoći, rekao je Bišćan.

Matej Vuk jedan je od igrača koji bi mogao dobiti minutažu protiv Osijeka.

– Čeka nas jedna teška utakmica koja dolazi između europskih utakmica. Moramo dati sve od sebe i pokušati izvući pozitivan rezultat. Osijek je jako težak protivnik, ali bit ćemo spremni, ustvrdio je Matej Vuk.

error: Content is protected !!