VIDEO Igor Bišćan: Vjerujem da ćemo uz pomoć publike biti na maksimumu i osvojiti bodove

Rijeka u utakmicu ulazi ponovo s nizom problema kada su u pitanju ozljede, dok Domagoj Pavičić i Petar Mamić.

Rijeka – Nogometaši Rijeke u nedjelju dočekuju Osijek u utakmici 25. kola Hrvatski telekom Prve lige. Bit će to borba za drugo mjesto, Rijeka u nedjeljni ogled ulazi na drugom mjestu s dva boda prednosti ispred momčadi iz Gradskog vrta.

– Čeka nas jako bitna utakmica protiv suparnika koji ima iste ciljeve kao i mi. S obzirom na situaciju utakmica će biti posebno zahtjevna, ali vjerujem da smo u stanju izvući maksimum od sebe i uz pomoć publike odigrati na optimumu mogućnosti i da će to biti dovoljno za pobjedu uz tri boda, rekao je Igor Bišćan, trener Rijeke, uoči nedjeljnog ogleda.

Rijeka u utakmicu ulazi ponovo s nizom problema kada su u pitanju ozljede, dok Domagoj Pavičić i Petar Mamić.

– Suženi smo s izborom, nemamo neku mogućnost. U veznom redu vidjet ćemo kakva je situacija sa Stjepanom Lončarom. Ako ne bude mogao imamo Lepinjicu, neke kombinacije i s Lukom Capanom, a možemo koristiti Gorgona. Na poziciji lijevog beka jedna opcija je Smolčić, ali i određene rošade, ustvrdio je Igor Bišćan.

Jedna od uzdanica u nedjelju bit će Tibor Halilović.

– Dobro ćemo se pripremiti i bit ćemo spremni za izazov.  Tko god zaigra u veznom redu, vjerujem da ćemo dobro odigrati i pokazati da zaslužujemo biti u prvoj momčadi, rekao je Halilović.

error: Content is protected !!