VIDEO: ‘Indexi i prijatelji’ u petak na Ljetnoj pozornici

Za ovu priliku Fadil i Zlatan Redžić stižu iz Atlante, Ranko Rihtman iz Tel Aviva, Neno Jurin iz Portoroža, Kornelije Kovač iz Beograda, Miroslav Šaranović iz Koelna, Peco Petej iz Splita te Muris Varajić iz Sarajeva.

Opatija – Glazbeni projekt “Indexi i prijatelji” koji je otvorio tradicionalni Lent festival u Mariboru stiže 3. kolovoza u 21 sat i na opatijsku Ljetnu pozornicu. Na jednom mjestu okupit će se glazbenici legendarne sarajevske grupe, ali i brojna poznata pjevačka imena iz cijele regije.

Glazbenici se okupljaju 2. kolovoza na probi, a za ovu priliku Fadil i Zlatan Redžić stižu iz Atlante, Ranko Rihtman iz Tel Aviva, Neno Jurin iz Portoroža, Kornelije Kovač iz Beograda, Miroslav Šaranović iz Koelna, Peco Petej iz Splita te Muris Varajić iz Sarajeva.

Posjetitelji će moći uživati u odličnom programu, u hitovima koje će pjevati neke od najvećih zvijezda s prostora bivše YU odajući time počast “Indexima”, a spomenimo samo neke: “Plimu ” pjeva Željko Bebek; Dado Topić, Aki Rahimovski i Željka Katvić-Pilj izvest će “Pjesmu o Davoru”, a evergreen “Ti si mi bila u svemu naj” interpretira legendarni Arsen Dedić. Na koncertu “Indexi i prijatelji” pjevati će još Goran Karan, Hari Mata Hari, Irina Kapetanović, Massimo Savić, Nihad Voloder, Zoran Predin i Seid Memić Vajta.

– Pozivamo vas da budete dio ove večeri posvećene Indexima. I to s razlogom: u listopadu se obilježava 50 godina od osnivanja ove legendarne grupe čija glazba još uvijek odolijeva vremenu i trendovima, poručili su organizatori iz Festivala.

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 100 kn 120 kn i 150 kn dostupne su na prodajnim mjestima Festivala Opatija. Za sve informacije nazovite 051/271 377.

Nikola Cvjetović / Liburnija.net

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net