Video intervju Dorijana Ilića: Otac Boris bio bi ponosan na mene!

Arhiva

Arhiva

U video intervjuu za Fight Channel osvrnuo se na borbu koja ga očekuje, pozvao je sve borilačke fanove da ne propuste subotnje mečeve u opatijskoj dvorani, a osvrnuo se i na svog oca Borisa koji je poginuo u prometnoj nesreći.

Opatija – Jedan od najtalentiranijih MMA teškaša u cijeloj regiji, Dorijan Ilić, ovog će vikenda napokon dobiti priliku po prvi puta u svojoj karijeri nastupiti pred vlastitim navijačima.

Ilić nastupa u subotu 20. prosinca u Opatiji na FFC 17 Super Finalu u jednoj od glavnih borbi večeri, a s druge strane ringa nalazit će mu se Albanac Egzon Selmani koji trenira već godinama u Nizozemskoj kod jednog od tamošnjih najboljih trenera Martijna De Jonga.

U video intervjuu za Fight Channel osvrnuo se na borbu koja ga očekuje, pozvao je sve borilačke fanove da ne propuste subotnje mečeve u opatijskoj dvorani, a osvrnuo se i na svog oca Borisa koji je poginuo u prometnoj nesreći. Bolji pratitelji borilačke scene zasigurno su upoznati s činjenicom da je Boris Ilić osvojio prvo zlato na nekom svjetskom natjecanju za Republiku Hrvatsku nakon osamostaljenja.

“Iako je on bio kick boksač, a ja sam MMA borac, vjerujem da bi danas bio ponosan na mene”, rekao je, između ostalog, Dorijan.

Zoran Zdelar / PodUčkun.net

error: Content is protected !!