[VIDEO] Irena Peršić Živadinov komentirala nadolazeću turističku sezonu

[VIDEO] Irena Peršić Živadinov komentirala nadolazeću turističku sezonu

Arhiva

Smatra kako je projekt “Stay safe in Croatia”, o kojem je nedavno govorila i u emisiji Novinet.tv-a, pozitivan i ističe da je preko 2 tisuće objekata na Kvarneru dobilo tu oznaku.

Opatija – Direktorica Turističke zajednice Kvarnera Irena Peršić Živadinov komentirala je očekivanja od nadolazeće turističke sezone u jeku pandemije koronavirusa, za Dnevnik N1.

Istaknula je kako epidemiološka situacija u Primorsko-goranskoj županiji je nešto bolja, ali i dalje nije dobra. -Upravo iz tog razloga je Županijski stožer i donio ovu nepopularnu mjeru lockdowna, kako bi se situacija za sezonu što više stabilizirala. Brojke su počele  padati. Procijepljenost u županiji napreduje iznimno dobro. Ljudi ne odbijaju cijepljenje, kazala je za N1 Peršić Živadinov, dodajući kako iznimno dobro surađuje i sa Stožerom i sa Zavodom za javno zdravstvo.

Smatra kako je projekt “Stay safe in Croatia”, o kojem je nedavno govorila i u emisiji Novinet.tv-a, pozitivan i ističe da je preko 2 tisuće objekata na Kvarneru dobilo tu oznaku.-Pripremili smo post-covid programe s našim klinikama za sve one koji su preboljeli koronavirus. To je nešto što je dosta traženo, a Kvarner je uvijek bio destinacija u koju se dolazilo po zdravlje, rekla je zaključno direktorica Turističke zajednice Kvarnera.

error: Content is protected !!