[VIDEO] Iva Letina i Igor Barak ispred HDZ-ovog načelničkog tima: ‘Svi zajedno možemo oživiti Matulje’

– Matulji su u zaleđu kolijevke hrvatskog turizma i u budućem turističkom razvoju leži potencijal razvoja Matulja, poručio je Staničić i dodao da vjeruje da će Iva u Matulje unijeti jednu novu energiju. Što su još poručili na tiskovnoj konferenciji provjerite u priloženom videu… 

Matulji – Hrvatska demokratska zajednica Matulji na današnjoj tiskovnoj konferenciji održanoj u Amfiteatru predstavila ej načelnički tim za predstojeće lokalne izbore. Uz podršku članova stranke Iva Letina kreće u utrku za čelnu osobu matuljske izvršne vlasti dok je ulogu zamjenika preuzeo Igor Barak.

– Ova kandidatura za mene nije izazov, već obaveza i odgovornost prema kraju i mjestu u kojem živimo, prema mom timu i ljudima. Matulji su općina ogromnog potencijala, tu zaista leži veliki potencijal koji se mora početi razvijati i iskorištavati. Kao osoba koje cijeli život živi ovdje imam osjećaj da smo ostali zarobljeni u nekim vremenima i nikako da napravimo taj iskorak prema naprijed. Budućnost je u dobrim projektima i pritom ne mislim da je to asfaltiranje ceste i krpanje rupa – to je obaveza prema građanima. No, dobar projekt je ciljan, izvediv i održiv, a iza njega stoje dobri investitori koji u našim radnim zonama otvaraju nove pogone i radna mjesta i upravo je to ključ uspjeha, kao i jači support prema postojećim gospodarstvenicama, poručila je Iva Letina, kandidatkinja za načelnicu te dodala da je osim zaleđa potrebno oživiti i centar Matulja.

– Jedan od takvih projekata je i Advent u Matuljima kroz koji bi mogli oživjeti Amfiteatar koji tijekom zimskog perioda stoji neiskorišten. Klizalište, adventske kućice s trgovačko i gastro ponudom samo je jedna od ideja za oživljavanje centra. Iz tog razloga s nama je i direktor Hrvatske turističke zajednice Kristjan Staničić koji je prepoznao turistički potencijal, kao i Zvončarsku smotru koju je potrebno podignuti na jedan veći nivo.

– Matulji su u zaleđu kolijevke hrvatskog turizma i u budućem turističkom razvoju leži potencijal razvoja Matulja, poručio je Staničić i dodao da vjeruje da će Iva u Matulje unijeti jednu novu energiju.

– Matulji mogu i moraju više. Općina mora biti support građanima, a ne da građani odlaze u općinu s grčem u želucu. Nadam se da možemo puno toga učini zajedno, dodao je Barak.

Što su još poručili na tiskovnoj konferenciji provjerite u priloženom videu…

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net