VIDEO: Ivan Močinić – Nisam mogao poželjeti bolji povratak

Ivan Močinić

Ivan Močinić

Posljednju utakmicu odigrao je u posljednjem kolu sezone 2013./14. kada je Rijeka pobijedila Slaven Belupo, a protiv Lokomotive se vratio kao da nikada nije ni izostajao. Agresivan, rastrčan, s puno oduzetih lopti i krasnom asistencijom Kramariću za efektni treći pogodak. U nastavku pogledajte cijeli razgovor s Ivanom Močinićem.

Rijeka – Osim po drugoj najvećoj pobjedi u HNL-u (najveća je Zadar 7:0) i sjajnoj egzekutorskoj večeri Andreja Kramarića, utakmica protiv Lokomotive ostat će upamćena i po povratku Ivana Močinića u prvu momčad Rijeke.

Nakon šest mjeseci izbivanja zbog ozljede, zbog koje je propustio Svjetsko prvenstvo u Brazilu i početak sezone, Močinić se vratio u momčad sjajnom partijom u utakmici koja će se još dugo prepričavati.

– Nisam mogao zaželjeti bolji povratak nego u visokoj pobjedi protiv dobre momčadi kao što je Lokomotiva. Sjajna atmosfera, podrška koju su mi dali momčad i navijači… Doista nisam mogao poželjeti bolji povratak… – rekao je Ivan Močinić koji se u prvu momčad Rijeke vratio nakon šest mjeseci.

Posljednju utakmicu odigrao je u posljednjem kolu sezone 2013./14. kada je Rijeka pobijedila Slaven Belupo, a protiv Lokomotive se vratio kao da nikada nije ni izostajao. Agresivan, rastrčan, s puno oduzetih lopti i krasnom asistencijom Kramariću za efektni treći pogodak.

– Zadovoljan sam kako sam odigrao, može to i puno bolje, a na meni je da nastavim raditi i truditi se. Konačni povratak nakon ozljede? Ja se nadam da će tako i biti. Puno su mi značile utakmice u Rijeci II, tamo sam se napunio, dobro se osjećam i nakon svih ovih utakmica i treninga očekujem da ću biti sve bolji i bolji – istaknuo je Močinić.

U nastavku pogledajte cijeli razgovor s Ivanom Močinićem.

N. C. / HNK Rijeka / PodUčkun.net
Video: HNK Rijeka

error: Content is protected !!