VIDEO: Ivan Močinić produžio ugovor s Rijekom

ivan_mocinic_damir_miskovic

Predsjednik Uprave HNK Rijeka Damir Mišković potvrdio je da je potpis s Močinićem nastavak politike kluba koja mladim i perspektivnim igračima nudi dugoročne ugovore.

Rijeka – Vezni igrač Rijeke i reprezentativac Hrvatske Ivan Močinić produžio je ugovor s HNK Rijekom na još četiri godine. Na konferenciji za novinare, vezano uz predstavljanje produženja ugovora, govorili su predsjednik Uprave HNK Rijeka Damir Mišković, zamjenik sportskog direktora Ivan Mance te Ivan Močinić.

Predsjednik Uprave HNK Rijeka Damir Mišković potvrdio je da je potpis s Močinićem nastavak politike kluba koja mladim i perspektivnim igračima nudi dugoročne ugovore.

– Da kojim slučajem nismo imali Močinića, takvog igrači smo trebali dovesti. On je jedan od naših najvećih uspjeha ovog prijelaznog roka, jer on je potpisao novi ugovor. Ja sam već rekao da smo se davno dogovorili i stisli ruku te da ćemo potpis odraditi kad se on vrati iz Brazila. To je bila njegova riječ i naša riječ koju smo obostrano ispunili. On je zadovoljan uvjetima koje smo mu ponudili, a zadovoljni smo i mi te pogotovo ponosni smo što potpisali čvrst ugovor s igračem iz naše Škole nogometa. Iako znam da njegovim putem nije lako krenuti, ja bih svejedno htio vidjeti više igrača iz našeg kluba, na njegovom mjestu. Zato im savjetujem da se trude i rade, a ne da samo sanjaju – rekao je predsjednik Uprave na čije se riječi nadovezao Ivan Močinić

– Posljednjih dana nisu bile baš lijepe vijesti jer sam se zbog ozljede trebao vratiti iz Brazila sa Svjetskog prvenstva, ali današnji dan mi je baš krasan. Napokon sam produžio ugovor s Rijekom i nadam se da ću nastaviti onako kako sam igrao protekle tri godine. Hvala klubu, predsjedniku i direktorima, što su mi pružili priliku, a ću se potruditi raditi što bolje mogu. Malo je to duže potrajalo, ali moram reći da smo se predjednik Mišković i ja već davno sve dogovoriili, prije nego sam išao u Brazil i čekalo se samo da se vratim – rekao je Ivan Močinić.

Cijeli događaj prokomentirao je i zamjenik sportskog direktora.

– Mi koji smo najbliži prvoj ekipo smo jako zadovoljni što će Močinić i dalje biti dio Rijeke. On je pozitivan dečko, koji je postao čovjek. Siguran da će biti koncentrirat i stabilan i da će napredovati i igrati još bolje, jer su onda i njegovi osobni dosezi, kao i dosezi kluba, sve veći – rekao je Ivan Mance

21 – godišnjem Močiniću ovo je treća sezona u klubu a do sad je skupio 81 nastupa za Rijeku u prvenstvu, Kupu i UEFA natjecanjima, a s HNK Rijekom je ove sezone stigao do grupne faze Europske lige i naslova pobjednika Hrvatskog nogometnog kupa.

I. Mellor / HNK Rijeka / PodUčkun.net

error: Content is protected !!