VIDEO Ivica Kostelić: ‘Planiram sam prejedriti Atlantik i plasirati se na Olimpijske igre u Parizu’

Sada sam 4 sezone aktivan u offshore jedrenju, ali tek prošle godine kada je olimpijska federacija objavila da uvodi tu disciplinu u olimpijski program privukla me ideja da bih se možda mogao kvalificirati za ljetne Olimpijske igre, rekao je Kostelić.

Opatija – Proslavljeni hrvatski sportaš Ivica Kostelić danas brodi nekim drugim sportskim vodama. I to doslovno, jer već četiri sezone  intenzivno se bavi jedrenjem zbog čega se ovog vikenda našao u Ičićima. Regata „Susak za dvoje“ na ruti Ičići – Susak – Ičići trebala bi mu poslužiti kao trening u okviru priprema za kvalifikacije za Olimpijske igre u Parizu 2024. godine, gdje se namjerava natjecati u offshore jedrenju u paru s Petrom Klibom.

– Nakon završetka skijaške karijere tražio sam neki sport u kojem bih mogao biti kompetitivan. Već i prije sam bio zainteresiran za offshore jedrenje. Sada sam 4 sezone u tome aktivan, ali tek prošle godine kada je olimpijska federacija objavila da uvodi tu disciplinu u olimpijski program privukla me ideja da bih se možda mogao kvalificirati za ljetne Olimpijske igre, rekao je Kostelić.

Ivica Kostelić: ‘Planiram Sam Prejedriti Atlantik I Plasirati Se Na Olimpijske Igre U Parizu’

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
error: Content is protected !!