VIDEO Izumitelj glazbenih instrumenata i glazbenik Yuri Landman ovog petka u beach baru Prasowski @ Rijeka

Prvenstveno poznat kao izumitelj glazbenih instrumenata za bendove poput Sonic Youth, Half Japanese, Liars i mnogih drugih. Njegova se više od 20 godina duga karijera sastoji eksperimentiranja, izmišljanja novih instrumenata, podučavanja i izvođenja…

Rijeka – U sklopu programa Kantrida FKK 2020 održat će se jedan od najzanimljivijih koncerata ovog ljeta, a u goste ovog petka 31. srpnja u 21 sat, u beach bar Prasowski iz Nizozemske dolazi Yuri Landman.

– Prvenstveno poznat kao izumitelj glazbenih instrumenata za bendove poput Sonic Youth, Half Japanese, Liars i mnogih drugih. Njegova se više od 20 godina duga karijera sastoji eksperimentiranja, izmišljanja novih instrumenata, podučavanja i izvođenja. Proteklih godina razvio je solo set sa svojim jedinstvenim instrumentima. Pjesme su nekonvencionalnih struktura napravljene telefonom, tvrdim diskom, bučnom bebom lutkom, bocama, metronomom, strojevima kao instrumentima, čeličnim udaraljkama, kalimbama, gudačkim instrumentima… Neponovljivo. Koncert je besplatan, ali naše programe koje sami financiramo možete pomoći kupnjom higijenskih FKK maskica na ulazu te time zaštititi sebe i druge, poručili su organizatori.

error: Content is protected !!