VIDEO: Jadranski susreti i fešta @ Volosko

volosko_sm…bogat zabavni, kulturni i sportski program, pod nazivom Volosko summer time, očekuje nas ovog mjeseca u Voloskom, a sve počinje sutra s Jadranskim susretima i velikim koncertom Koktelsa…
…zabava je zagarantirana, a upad je besplatan…
Volosko – ‘Volosko summer time’ zajednički je naziv za sve kulturne, sportske i zabavne manifestacije koje nas očekuju ovoga ljeta u Voloskom, jer kada već drugi mogu biti internacionalni – možemo i mi.

O'Biren Sclaunich

O'Biren Sclaunich


‘Jadranski susreti’ svoje će ukazanje doživjeti već sutra, u petak, 2. srpnja s početkom u 19 sati na plivalištu Volosko. Snage će odmjeriti probrana ekipa Liburnijskog prstena u sastavu: Lovran, Opatija, Veprinac, Lumber, Matulji, Ičići te domaćini, ekipa s Voloskog. Tko će biti bolji u nošenju kašeta, potezanju konopa, plivanju sa zavezanim rukama, plivanju na surf dasci, potrazi za blagom te guranju surf daske na kojoj sjedi djevojka s pijačom saznat ćete već sutra. Nakon teških i mokrih disciplina slijedi veliki tulum uz Koktelse… Zabava je zagarantirana, a upad je besplatan…
Već, 16. srpnja, slijedi nam Međunarodni memorijalni vaterpolo turnir ‘Krunoslav Brguljan’, u čast dugogodišnjem predsjedniku i osnivaču Vaterpolo kluba Opatija, na kojem će se natjecati osam ekipa, a nakon turnira počinje tradicionalna Vološćanska noć uz Matka Jelavića, kazao je O’Brien Sclaunich, predsjednik MO Volosko.
Kulturno uzdizanje počinje, 23. srpnja, na 7. Klapskoj večeri, na kojoj će nastupiti 13 klapa, a organizatori se nadaju da će im se pridružiti i pobjednici ovogodišnjeg MIK-a, klapa Sol.
– Pazi čo, ovo leto voditelj će nan bit Joso Krmpotić, a ako bude sve po plane storili bi i neke dodatne tribine, sako leto nan dohaja se više posjetitelja, dodao je O’Brien Sclaunich, predsjednik MO Volosko i organizator Klapskih večeri.
Tradicionalna međunarodna likovna manifestacija ‘Mandrać’, ove godine slavi svoj 25. rođendan, a jubilarni ‘Mandrać’ održati će se 31. srpnja i 1. kolovoza, po vološćanskim poneštrama, uličicama i raznim portunima. Nakon proglašenja pobjednika, slijedi tulum uz Dražena Zečića, također na plivalištu u Voloskom.
‘Volosko summer time’ organizira MO Volosko u suradnji s Vaterpolo klubom Opatija, Zajednicom Talijana i Hrvatskim muzejom turizma, a pokrovitelj je grad Opatija.
Još jedanput da ponovimo, ulaz na sve manifestacije je slobodan…
Koktelsi – Luda kuća

Nikola Cvjetović
Foto: Liburnija.net
Vezane vijesti:
VIDEO: Mom zavičaju @ Šapjane
VIDEO: Intervju Koktelsi – trilogija
FOTO, VIDEO: U kafani / Va oštarije – najbolja na klapskom spektaklu
VIDEO: 1. Klapski maškarani maraton @ Volosko
Ekskluzivno – pogledajte PRVI video spot klape Kamelija

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net