[VIDEO] Jesen na pragu: Obilna kiša ‘oprala’ Opatiju, prognostičari za sutra najavljuju pretežno sunčano vrijeme

Ljubitelji ljeta ponovo će prama najavama prognostičara doći na svoje i nastaviti s brčkanjem u moru lišeni graje i galame turista.

Opatija – ‘Jesen, u koži dolazi mi jesen’ uvodni je stih EKV-ove kultne pjesme koja bi mogla poslužiti kao današnji savršeni soundtrack koji bi glazbeno ilustrirao današnje poslijepodne ispod Učke. Naime, poslijepodnevni sati donijeli su veliku promjenu vremenskih prilika, a grmljavina i kiša nisu prestajale nas podsjećati da nam ljeto pomalo curi i stiže jesen. Prognostičari nam za sutra najavljuju pretežno sunčano, osobito na Jadranu. Vjetar slab i umjeren sjeverni i sjeverozapadni, na Jadranu mjestimice i bura, na udare moguće jaka. Najniža jutarnja temperatura na Jadranu od 14 do 19 °C, a najviša dnevna od 24 do 29 °C.

Ljubitelji ljeta ponovo će prama najavama prognostičara doći na svoje i nastaviti s brčkanjem u moru lišeni graje i galame turista. Što je naš fotoreporter, kako je sam sebe za ovu priliku prozvao Dave ‘morski konjić’ of Foto Luigi provjerite u nastavku teksta…

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net