VIDEO ‘Jugobranima’ protiv poplave @ Opatija

Jedan od lokala koji je obično prvi na udaru juga je restoran Molo na opatijskom mulu, stoga su pregradama napravili privremene ‘jugobrane‘, kao prvu liniju obrane u zaštiti inventara i interijera, što možete vidjeti u priloženom videu.

Opatija – Olujno jugo s orkanskim udarima koje tijekom današnjeg dana puše duž obale, ponovno je stvorilo brojne probleme u pomorskom prometu, a crveni alarm izdan je za cijeli Jadran. Iako su najjači udari, koji su stvorili brojne probleme građanima bili u Dalmaciji, na širem području Kvarnera nije bilo većih problema iako je označen meteo alarm.

Kako izvještava Tunera.info razina mora u Jadranovu podigla se do same prometnice, a u Opatiji su poduzete mjere obrane od juga.

Jedan od lokala koji je obično prvi na udaru juga je restoran Molo na opatijskom mulu, stoga su pregradama napravili privremene ‘jugobrane‘ što možete vidjeti u priloženom videu.

Meteorolozi za sutra najavljuju promjenjivo oblačno vrijeme uz povremenu kišu. Na Jadranu i područjima uz njega kiša će biti češća, lokalno i obilna. Na Jadranu će jako i olujno jugo slabiti i popodne okretati na sjeverozapadnjak i zapadnjak, najprije na sjevernom dijelu. Temperatura zraka kretat će se od 12 do 17 Celzijevih stupnjeva.

 

error: Content is protected !!