VIDEO Kastavka mjeseca svibnja je Petra Vukmirović, uspješna liječnica i informatičarka koja živi u Londonu

Petra je svoj dom pronašla u Londonu gdje nakon četvrte godine specijalizacije iz hitne medicine, završava magisterij iz informatičkog osiguranja i digitalne forenzike

Kastav – Grad Kastav je u izboru za osobu mjeseca za svibanj izabrao Petru Vukmirović, 34-godišnju liječnicu i informatičarku koja živi i radi u Londonu.

Priča 34-godišnje Petre Vukmirović proteklih je dana punila hrvatske medije što ni ne čudi s obzirom da nema puno ljudi koji kao liječnici hitne medicine spašavaju živote, a u isto vrijeme spašavaju i informatičke sustave od hakerskih napada. Uz to, Petra je i jedna od najboljih igračica odbojke na pijesku u Engleskoj, a prve odbojkaške korake napravila je kao desetogodišnja djevojčica u Kastvu za koji je i dalje jako vezana.

Petra je svoj dom pronašla u Londonu gdje nakon četvrte godine specijalizacije iz hitne medicine, završava magisterij iz informatičkog osiguranja i digitalne forenzike. Radi u jednoj informatičkoj tvrtki, a posao liječnice odrađuje vikendima gdje se posebno istaknula u borbi protiv koronavirusa kada je u sveučilišnoj bolnici u Croydonu bila na prvoj crti obrane.

error: Content is protected !!