VIDEO: Kek i Močinić nakon remija u Osijeku – Za pobjedu u ovakim utakmicama treba više drskosti i hrabrosti

hnk_rijeka_split_2016_rujevica (6)

U videu prilozima, u nastavku teksta, pogledajte što su još izjavili Matjaž Kek I Ivan Močinić nakon utakmice protiv Osijeka…

Rijeka – Nogometaše Rijeke ponovo su sekunde dijelile od punog plijena u Gradskom vrtu. Osijek je golom u sudačkoj nadoknadi stigao do drugog remija protiv Rijeke ove sezone.

Ivan Močinić

Ivan Močinić

– Danas smo izgubili dva boda. Čestitke Osijeku na dobrom proljeću i ostanku u ligi. Nama se još jednom dogodilo da nismo izdržali u koncentraciji do kraja utakmice i da pobijediš takve utakmice treba malo više drskosti, bezobrazluka i koncentracije, rekao je Matjaž Kek, trener Rijeke.

Ivan Močinić u subotu je prvi put odigrao 90 prvenstvenih minuta nakon gostovanja i remija kod Slaven Belupa. U utakmici u kojoj je Rijeka bila bolji suparnik, trenutak dekoncentracije u završnici odnio je tri boda.

– Bili smo bolji cijelu utakmicu, napali su nas zadnjih 15 minuta i iz jedinog udarca zabili gol. To nam se ponavlja, moramo te stvari ispraviti za iduću sezone pa će biti više bodova i bit ćemo bliže vrhu, rekao je Ivan Močinić koji je u utakmici protiv Osijeka nosio kapetansku vrpcu.

– Dobro igramo, zabijemo gol, ne znam zašto se povučemo. Treba hrabro igrati 90 minuta. Idemo sada odigrati protiv Istre i pobjedom se oprostiti od ove sezone, zaključio je Ivan Močinić.

N. C. / HNK Rijeka / PodUčkun.net

error: Content is protected !!